Aratol Şehit Ertan Özan İlkokulu

Telefon : 0382 216 0905
WEB https://aratolilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Aratol Mahallesi Aksaray
VİZYON : Düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği; en teşekküllü okul standartlarına sahip eğitim-öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı; yönetici,öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle Aksaray´da örnek bir okul olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarını, Atatürk İlke ve İnkılaplarını esas kabul ederek; çağın ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek, en kaliteli eğitim ve öğretimi sunmak için varız.
BAŞARILAR : 0

Saatler : Başlangıç : 09:00 Bitiş : 15:00
Isınma : Kalorifer(Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : Aksaray Merkez Büyük Bölcek Köprüsü yanından her on beş dakikada bir halk otobüsü kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri : Aksaray Aratol İstiklal Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 6,5 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :